/ Blog / Veranda vakman bouwt aan herenhuis

Veranda vakman

Maakt het ambachtelijk

Van hout

Veranda vakman bouwt houten veranda aan herenhuis

Herenhuis in de stad? Zo’n verhoogde houten veranda bij jouw herenhuis staat niet alleen prachtig, maar biedt ook veel wooncomfort. Zo ontstaat een heerlijke uitloop op de woonlaag. Zet de openslaande deuren maar wagenwijd open. Het regent in ieder geval niet meer binnen. Op het terras van de veranda vind je volop privacy en een mooi zicht op de lager gelegen tuin. Bereikbaar via de prachtige trap.

Hoe het eruit gaat zien, bepaal je zelf. Wat vind je mooi? Je hebt volop keus, want het hout kan bewerkt worden zoals jij het wilt. De balustrade kan voorzien worden van spijlen, of bijvoorbeeld kruizen in Long Island stijl. Denk ook aan mooie bovenlichten met glas. Een sierlijke rand voor een sjiek effect. De afwerking is ambachtelijk maatwerk tot in de kleinste details. Samen bespreken we jouw wensen en realiseren we een droomveranda. Deze veranda is ons model Exclusief. De mogelijkheden zijn onbeperkt. Al eens gedacht over je initialen in hout als steunen in jouw unieke veranda? Serieus, zo ver kunnen we gaan.

De voorbereidingen vinden plaats in ons timmeratelier en binnen enkele dagen kun je al gebruik maken van de aanwinst. Dat betekent dat we ongeveer drie dagen aan de woning bezig zijn. Dat is fijn, want je hebt ons niet te lang over de vloer. Weinig rommel. Nog belangrijker, je kunt meteen genieten van de nieuwe veranda!

Heb je een herenhuis, of een huis met souterrain en ben je geïnteresseerd in een prachtige veranda voor meer leefruimte? Neem gerust contact op met de veranda vakman.  

Op zoek naar een houten veranda of overkapping?