/ Blog / Veranda vakman bouwt aan herenhuis

Veranda vakman bouwt aan herenhuis

De veranda vakman bouwt een houten veranda bij een herenhuis. Voor deze stijl huizen, vaak met souterrain, bouwt de veranda vakman een verhoogde houten veranda met terrasvlonder, compleet met balustrade en trap.

Veranda vakman

Maakt het ambachtelijk

Van hout

Veranda vakman bouwt houten veranda aan herenhuis

Zo’n verhoogde houten veranda bij een herenhuis staat niet alleen prachtig, maar biedt ook veel wooncomfort. Zo ontstaat een heerlijke uitloop op de woonlaag. Zet de openslaande deuren maar wagenwijd open. Het regent in ieder geval niet meer binnen. Op het terras van de veranda vind je volop privacy en een mooi zicht op de lager gelegen tuin. Bereikbaar via de prachtige trap.

Hoe het eruit gaat zien, bepaal je zelf. Wat vind je mooi? Je hebt volop keus, want het hout kan bewerkt worden zoals jij het wilt. De balustrade kan voorzien worden van spijlen, of bijvoorbeeld kruizen in Long Island stijl. De afwerking is ambachtelijk maatwerk tot in de kleinste details. Samen bespreken we jouw wensen en realiseren we een droomveranda. 

De voorbereidingen vinden plaats in ons timmeratelier en binnen enkele dagen kun je al gebruik maken van de aanwinst. Dat betekent dat we ongeveer drie dagen aan de woning bezig zijn. 

Heb je een herenhuis, of een huis met souterrain en ben je geïnteresseerd in een prachtige veranda voor meer leefruimte? Neem gerust contact op met de veranda vakman.  

Neem telefonisch, via WhatsApp of per mail contact op met de veranda vakman.