/ Blog / Amerikaanse veranda

Amerikaanse veranda

Veranda inspiratie uit Amerika

Tijdens onze reis door New Jersey in Amerika, keken we onze ogen uit naar alle prachtige Amerikaanse veranda’s. In tegenstelling tot in Nederland zijn de veranda’s vaak aan de voorkant van het huis geplaatst. Zodoende konden we ze naar hartenlust bekijken en fotograferen.

Amerikaanse veranda op maat

Zoals de impressie laat zien, is er veel variatie en zijn er veel bijzondere accenten. Die zouden we ook in Nederland in een houten veranda kunnen verwerken. Dat is het grote voordeel van hout, je kunt er alle kanten mee op.

De veranda vakman maakt ambachtelijk maatwerk. Hij heeft geen standaard product op de plank liggen. Dus, je kunt het zo gek niet bedenken. Rechte stijlen op de balustrade of gekrulde Victoriaanse accenten. Alleen het dromen over zo’n Amerikaanse veranda op maat is al zalig om te doen! Wil jij meer dan dat? Zoek je iemand die jouw droomveranda kan realiseren. Vraag dan vrijblijvend een offerte aan bij de specialist voor een Amerikaanse veranda. Wij nemen binnen 24 uur contact op. Aarzel niet, en gun jezelf het beste! Onze klanten beoordelen ons uitstekend.

Bij onze projecten vind je een aantal voorbeelden van Amerikaanse veranda’s die wij hebben ontworpen en gebouwd. We doen dit in nauw overleg met de klant. Zij laten ons weten en soms met voorbeelden zien wat ze bedoelen. Vaak is er meteen al dat vertrouwen dat wij dit voor ze kunnen realiseren. Deze exclusieve veranda is een lust voor het oog!

Op zoek naar een houten veranda of overkapping?