/ Blog / De inrichting van de veranda

De inrichting van de veranda

Als de veranda gebouwd is, breekt nog een leuke fase aan. Je kunt beginnen aan de inrichting van de veranda. De mogelijkheden zijn bijna eindeloos. Gelukkig zijn er klanten die foto’s van hun veranda willen delen. Kijk maar mee en laat je inspireren!

Inrichting van de veranda. Creëer je eigen sfeer in de buitenkamer!

Wil je vrijblijvend advies over een veranda bij jouw woning? Vraag dan vrijblijvend om een offerte! De inrichting van de veranda doe je uiteraard helemaal zelf. Maar bij het ontwerp houden we helemaal rekening met jouw woonstijl. Zodat jij de extra leefruimte buiten naar jouw eigen wensen kunt inrichten. Passend bij jouw smaak, maar zeer zeker ook passend bij de woning. Ons advies is ervoor te zorgen dat het een passend geheel is, alsof het er altijd gestaan heeft. Dat geeft de uitstraling van de woning een boost!

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw woning? En zie je de inrichting van de veranda al helemaal voor je? Vraag dan gerust om een offerte. Het is vrijblijvend en geeft je meteen een goed beeld van de kosten. Bij onze projecten vind je een aantal voorbeelden van verschillende uitvoeringen. Dit zijn voorbeelden, want we maken elke veranda en terrasoverkapping op maat. Stuur gerust een foto van je huis met de gewenste afmetingen en een voorbeeld van onze website naar info@verandaservice.nl en je hoort binnen 24 uur van ons.

Op zoek naar een houten veranda of overkapping?