/ Blog / Appels of peren?

Appels of peren?

Je moet geen appels met peren vergelijken. Een regelmatig gebruikte uitdrukking. En nog toepasselijk ook. Een appel is nu éénmaal geen peer. Het is allebei fruit, soms allebei groen en sappig, beiden een gezond tussendoortje en …, er zijn eigenlijk ook best wat overeenkomsten. Het is dus nog lastig uit te leggen dat er wel degelijk verschil in zit.

Appels of peren? Kies voor maatwerk. Dat is niet te vergelijken met een standaard product.

Zo is het ook met een veranda hebben wij ontdekt. Leg het maar eens uit als je duurder bent dan je concullega. Dan vinden we het altijd zo jammer als mensen voor “goedkoop” gaan. Kom op! Het kan toch niet zo zijn dat dit verschil niet uit te leggen valt? Linksom, of rechtsom er zit wel degelijk verschil in de kwaliteit. Als je goed gaat kijken, valt dat zeker op. Natuurlijk is het uitermate interessant om op korte termijn voor prijsvoordeel te kiezen en er misschien voor het gemak van uit te gaan dat er niet zo veel verschil in zit. En als je koopt binnen je budget, dan is dat natuurlijk alleen al een goed argument en daarmee wellicht ook een goede keuze.

Je koopt alleen niet volgende week of over twee jaar toch maar een kilo peren in plaats van de appel. Die houten veranda die kocht je toch zeker voor de komende 10, 20 jaar! En dan gaat bij zo’n product het kwaliteitsverschil wel degelijk een rol spelen. Zon, warmte, regen, kou, vorst het moet het allemaal maar doorstaan. Je mooie veranda staat buiten in weer en wind.

De ene veranda is de andere niet

Daar komt bij dat er verschillen zijn die je alleen als kenner ziet. De gebruikte materialen zoals schroeven, kwaliteit van het hout. De constructie zoals halfhoutverbindingen, de afwerking. Zo heb je ook kwaliteitsverschil tussen appels. Zo heb je ook dure en minder dure peren. Wat bepaalt nou of je een goede keuze doet? We kunnen het voor niemand beslissen. Wel hebben we voor onszelf uitgemaakt dat we onze klanten een product willen bieden waar wij zelf ook achter staan. Zodat onze klant over een aantal jaar nog steeds tevreden omhoog kijkt en blij is met het houten dak boven zijn hoofd.

Je koopt zo’n product voor altijd, misschien zelfs maar één keer in je leven! Daarom besteden we er veel aandacht en tijd aan om iets te maken waar onze klant heel lang veel plezier van gaat hebben. Wat past bij zijn woonwensen en het karakter van de woning. Daarom rijden we gerust naar de andere kant van het land om toch eerst te kijken voor we de veranda aanbieden. We nemen de tijd om te luisteren en mee te denken. We maken een ambachtelijk product met veel oog voor detail.

Dus mocht je nog twijfelen tussen een appel of een peer? Vergelijk ze niet, besef dat er verschil in zit en kies vooral wat het beste bij u past!

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw woning? En zie je de inrichting van de maatwerk veranda of terrasoverkapping al helemaal voor je? Vraag dan gerust om een offerte. Het is vrijblijvend en geeft je meteen een goed beeld van de kosten. Bij onze projecten vind je een aantal voorbeelden van verschillende uitvoeringen. Dit zijn voorbeelden, want we maken elke veranda en terrasoverkapping op maat. Stuur gerust een foto van je huis met de gewenste afmetingen en een voorbeeld van onze website naar info@verandaservice.nl en je hoort binnen 24 uur van ons.

Op zoek naar een houten veranda of overkapping?