/ Blog / Veranda staat voor Verandering

Veranda staat voor Verandering

Denkt u aan een veranda? Daar waar buiten binnen wordt en waar binnen geruisloos overloopt in buiten? Waar het comfort van binnen en de geuren van buiten samenkomen? Waar we ons weer bewust worden van de jaargetijden?

Warme chocolademelk en met een deken over de knieën in het voorjaar met de neus in het vroege voorjaarszonnetje, genieten van het gedane (tuin)werk relaxed onderuit hangend in een behaaglijke stoel in de lente of tot laat in de avond borrelen met vrienden op een mooie zomeravond. Onbewust treedt er een verandering op en worden we ons weer bewust van onze eigen omgeving, de geuren en kleuren van de tuin, van zoemende hommels en fladderende vlinders. De donder van de aankomende bui in de verte deert ons niet, we blijven buiten, we blijven genieten! Een veranda staat voor verandering.

Kies voor een goed ontworpen veranda

Een veranda is meer dan alleen een overkapping, integratie in de tuin is meer dan het grasveld dat grenst tot aan deze veranda. Juist de openheid van een veranda geeft de tuin vele kansen en mogelijkheden om zich van zijn beste kant te laten zien. Een goed ontworpen veranda voegt iets toe aan het huis, past bij zijn gebruikers en is optimaal geïntegreerd in de tuin. Huis, veranda en tuin; wanneer het een geheel vormt is het van onschatbare waarde voor een optimaal geluksgevoel ; met een veranda van Verandaservice kan het grote veranderingsproces gaan beginnen, u bent er klaar voor!


Danielle Hulsebos TUIN Ontwerp Buro

Veranda staat voor verandering. Verandering van woning en buitenruimte.

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw woning? En zie je de inrichting van de veranda al helemaal voor je? Vraag dan gerust om een offerte. Het is vrijblijvend en geeft je meteen een goed beeld van de kosten. Bij onze projecten vind je een aantal voorbeelden van verschillende uitvoeringen. Dit zijn voorbeelden, want we maken elke veranda en terrasoverkapping op maat. Stuur gerust een foto van je huis met de gewenste afmetingen en een voorbeeld van onze website naar info@verandaservice.nl en je hoort binnen 24 uur van ons.

Op zoek naar een houten veranda of overkapping?