/ Blog / Kan er ook een auto onder?

Kan er ook een auto onder?

Toeval of niet, maar onlangs hebben we diverse aanvragen voor een carport van hout gekregen. Het begon met de vraag: “Kan er ook een auto onder?”. Ja, uiteraard dat kan! We zijn eraan gewend geraakt de woning aan de achterzijde te verrijken met meer woonruimte, om langer en vaker van het heerlijke buitenleven te genieten. Mensen zijn ook steeds meer bereid daarin te investeren en te kiezen voor een oplossing die ook best wat luxe en comfort mag uitstralen.

Carport voor de auto

Je huis verkopen, omdat je eens wat groter of ergens anders wilt wonen. Zucht! Nog niet zo heel lang geleden kon dat nog. Die tijd is wel voorbij en je haalt je heel wat op de hals. Je bestaande woning leuker maken, mooier en comfortabeler. Luisterend naar je actuele smaak. Ja, daar voelen mensen wel voor. Dan heb ik het nog steeds over de achterkant van de woning. Daar zit je tenslotte meestal vaker dan voor.

Stel je nou eens voor. Gewoon even om een beeld te vormen. Je komt aanrijden bij je woning en dan staat daar zo’n prachtige veranda. Een absolute sfeermaker aan je woning. Wat een entree! Je parkeert je auto. Het regent. Best mogelijk, toch? Je stapt uit, droog, onder je veranda. Comfortabel tot en met. Ook die leuke accessoires bij de voordeur, laat ze maar lekker staan. Ze hebben niks te lijden.

Lang blijf je er misschien niet aan de voorkant van je huis, maar vaak kom je er wel. Toch minstens zo’n twee keer per dag. Hier ontvang je de gasten bij de entree en zwaai je ze uit! Het plaatje wordt al aardig ingevuld.

Carport de luxe

Dus ja, het kan een auto onder een veranda. Laten we nu zelfs onze eerste opdracht voor een carport van hout al binnen hebben! In het voorjaar mogen we bij een nieuwe klant zowel aan de achterzijde als aan de voorzijde een veranda plaatsen. Trots zijn we. Dat mensen zo’n vertrouwen in ons hebben.

Laten we eerlijk zijn, een auto mooi houden is ook wel een investering waard. Die staat daar toch maar lekker droog, weliswaar niet zo warm als in een garage, maar schelen zal het zeker. Dus als je dan besluit een carport te nemen, denk dan ook eens aan een veranda.

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw woning? En zie je jouw carport al helemaal voor je? Vraag dan gerust om een offerte. Het is vrijblijvend en geeft je meteen een goed beeld van de kosten. Bij onze projecten vind je een aantal voorbeelden van overkappingen. Dit zijn voorbeelden, want we maken elke veranda, terrasoverkapping en carport op maat. Stuur gerust een foto van je huis met de gewenste afmetingen en een voorbeeld van onze website naar info@verandaservice.nl en je hoort binnen 24 uur van ons.

Op zoek naar een houten veranda of overkapping?