/ Blog / Winter met een houten veranda

Winter met een houten veranda

We moeten er echt aan geloven, de winter komt eraan! Zachte temperaturen komen minder vaak voor, handschoenen en sjaals komen uit de kast. Heel af en toe is buiten al een ijslaagje van nachtvorst te ontdekken. Hetgeen ’s avonds laat vaak al heel mooi wordt aangekondigd door een heldere hemel met fonkelende sterren en een ouderwetse maan.

Dat betekent dat de herfst zijn einde nadert en langzaam overgaat in de winter. Hoewel formeel pas tegen het einde van december, doet Sinterklaas ons toch echt al aan de winter denken. Zie de maan schijnt door de bomen, helder in de zwarte nacht, op prenten afgebeeld met kale takken. Een tijd van gezelligheid, lekkernijen, kadootjes. De winter met houten veranda is zo slecht nog niet.

Wintersfeer in en om het huis

Zodra 5 december voorbij is, komt bij de meeste mensen de kerstboom in huis. We maken t gezellig met decoratie en kaarsen. Niet alleen binnen, ook buiten. Denk aan de sfeervolle verlichting die huizen, bomen en straten versiert. De tuin doet ook mee en zorgt eveneens voor sfeer binnen! Kijk maar eens op dit moodboard . Winterse warmte door sfeer in en om het huis. Het is er voor die typische gezelligheid in deze tijd van het jaar.

Als je ons vraagt, wat wij in de winter doen? Dan zouden wij antwoorden dat wij gewoon door kunnen gaan met het bouwen van veranda’s, ook in deze periode. Alleen als het echt hard vriest, wordt het lastig de grond in te gaan voor de fundering. En daarnaast? Daarnaast hopen wij op een bezoek van de Sint voor onze kinderen en maken wij het buiten gezellig met lichtjes, kaarsen, mooie dekens en decoratie. Omdat ook wij ongekend kunnen genieten van de wintersfeer. Maak het gezellig. Wij wensen je een fijne tijd!

Kies voor winter met houten veranda. Sfeervoller wordt het niet!

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw woning? En zie je de inrichting van de veranda al helemaal voor je? Vraag dan gerust om een offerte. Het is vrijblijvend en geeft je meteen een goed beeld van de kosten. Bij onze projecten vind je een aantal voorbeelden van verschillende uitvoeringen. Dit zijn voorbeelden, want we maken elke veranda en terrasoverkapping op maat. Stuur gerust een foto van je huis met de gewenste afmetingen en een voorbeeld van onze website naar info@verandaservice.nl en je hoort binnen 24 uur van ons.

Wil Withoos

Op zoek naar een houten veranda of overkapping?