/ Blog / De veranda vakman creëert een unieke veranda

De veranda vakman creëert een unieke veranda

Unieke veranda

Wat hadden we bekijks in deze nieuwbouwwijk tijdens de bouw van deze prachtige veranda vol met verrassende en stijlvolle elementen. De bewoners zijn erg blij met deze uitbreiding van de leefruimte bij hun woning. We konden de fles wijn persoonlijk overhandigen tijdens de oplevering. Dubbel feest!

Verandavakman creëert unieke veranda. Wij hebben geen standaard product op de plank liggen. Woonwensen verschillen en daar stemmen we onze ontwerpen op af. Bij deze nieuwbouwwoning past een unieke veranda in jaren dertig stijl. De uitvoering is subliem en origineel. De dubbele symmetrische lichtstraat laat het licht binnen boven de openslaande deuren. Het balkenplafond, de ornamenten, de beklede staanders en de subtiele zinken afwerking van de boeiboord laten zien dat de veranda vakman oog heeft voor detail. En de smaak van de bewoners weet te vertalen in een unieke houten veranda. Dat is maatwerk in optima forma!

Victoriaanse accenten

Verandavakman creëert unieke veranda

Wat waren we zelf ook blij dat we eindelijk een veranda met victoriaanse accenten mochten bouwen. Tijdens ons bezoek aan Amerika hebben we zoveel mooie voorbeelden gezien. De ornamenten kunnen we in elke vorm maken. Het hout snijden we uit met een waterstraal. Kies een vorm uit die je mooi vindt en die past bij de woning. Zo krijg je echt een unieke veranda! Heb jij ook interesse in een stijlvolle veranda op maat? Vraag gerust een offerte aan. Dat is vrijblijvend. Binnen 24 uur nemen we contact met je op. Gun jezelf het beste!

Op zoek naar een houten veranda of overkapping?